Mit jelent nagyon sok halottal álmodni akik fel vannak akasztva?
Valószínűleg van egy problémád az életben ami hosszabb távon vagy örökre is veled maradhat. Lehet, hogy már nincs visszaút. Ha nem láttad az arcukat, akkor ez a probléma nem most van veled hanem majd lesz. Sok ember sok problémát okoz. Sok halott sok elmúlt probléma. Nem tudom láttad-e, hogy valamelyik az életéért küzdene, de ha volt ilyen akkor az egy olyan probléma ami idővel elmúlik. A helyszínnel kapcsolatban, ha egy tónál voltak akkor lehetséges, hogy állandó a dolog. Ha pedig pontosan ismered a tavat akkor az egy jól ismert probléma. Ha gyakran jársz erre a helyre, akkor gyakran megmutatkozik a problémád is.
Lehet, hogy nagyon zavaros volt, de a te életedet én nem ismerem, így nem tudom megmondani melyik mondatok igazak rád. Remélem azért valamit segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!