Ez az álom mit jelenthet? Borzasztó volt. -?
Figyelt kérdés
Egyik éjjel azt álmodtam,hogy egy csont (!!!!) sovány roma származású nénivel és a kb. normális súlyú lányával találkoztunk egy pláza éttermében,ahol több roma ember volt. Nagyon nagyon megsajnáltuk és a nénit kezembe fogtam és elvittük. Én véletlenül elkiáltottam magam,hogy: "Menjünk, mert itt sok a cigány" (pedig nem vagyok rasszista) és akkor sokan nekem akartak jönni,hogy mit pofázok, de egyszerűen mintha sebezhetetlen lettem volna.Miután kimentünk próbáltunk a néninek ételt szerezni és etetni, nagyon sok helyre hurcoltuk magunkkal és próbáltuk életben tartani, de sehogy nem találtunk nekik egy kiflinél és egy mandarinnál többet. Ezt odaadtuk nekik és elmentünk valahova. Mire visszaértünk a néni egy kifacsart mandarin lett (csak úgy az álmomban átváltozott, nem keltette fel a figyelmet,hogy az egy kifacsart mandarin és nem a néni) a lánya pedig ha jól emlékszem egy kismacska lett. A mandarinról tudtunk hogy már meghalt, de még mindig próbáltam újraéleszteni. Mit jelenthet?2018. márc. 6. 20:53
1/8 anonim válasza:
engedd el!
nem jelent semmit.
ilyen amikor az agyad rendezi a napi információ adagot.
2/8 anonim válasza:
Az utóbbi hetekben nem találkoztál romákkal és milyen a viszonyod velük? Mi történt, ami az álommal kapcsolatos? Korod, nemed? Plázába gyakran jársz a valóságban?
3/8 A kérdező kommentje:
Ezt pár hónapja álmodtam, csak most tört elő az emlékezetemben és nagyon érdekel.
A romákkal nincs nagyon kapcsolatom, csak ismerek párat, akiktől féltem amikor ezt álmodtam. Plázába pedig szeretek járni, de nem megyek olyan sokszor. Kb 2 hónaponta
2018. márc. 7. 17:12
4/8 A kérdező kommentje:
Mivel a legközelebbi pláza a városunkhoz 2 órára van
2018. márc. 7. 17:13
6/8 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon magas lehet az IQ szinted
2018. márc. 8. 18:04
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy pl az benne van, hogy a félelmed fölösleges volt. Meg hogy tök jó, hogy te jót akartál, az szép dolog, de balul sült el; de te nem akartad; akaratodon kívül hibáztál, szóval nem akartál beszólni a romáknak, mert te jóindulatú vagy. Tehát olyan, mintha csak elbaltáztál volna valamit, pedig jót akartál, szóval arra is akarhatja felhívni a figyelmet ez az álom, hogy bocsáss meg magadnak, és szeresd magadat. És talán, hogy másokat is fogadj el, mint a szegény sovány roma nénit, meg a többieket, a társait is. Ők is csak emberek. És lehet, hogy azt is jelenti, hogy van, akin nem tudsz segíteni, mert az a sorsa, hogy azt a rosszat megélje, átélje, megtapasztalja, és szóval nem tudsz rajta segíteni, mert ez a sorsa, ne öld bele az energiáidat, ne hagyd felőröljön, mert hiába akarsz ebben az esetben segíteni, nem fog menni, viszont az energiáidat viszi el. Én kb ennyit szűrtem le belőle, de nem vagyok konkrét álomfejtő, ez csak az, ami belülről jött.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. márc. 10. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!