Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Párom (nő) ezt álmodta, mit...

Párom (nő) ezt álmodta, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

"Szóval 🙂 volt egy nagy családi körünk és az a fura hogy nemesi származásúak voltunk 🙂 és volt nálunk egy bál de nem a mi házunkban hanem egy palotában 😊 és te is ott voltál, én az egyik rokonomnak fogtam a kisbabáját 🙂 amikor megláttam hogy Exed is ott van nálunk a bálon, fogalmam sincs hogy hogyan került oda, mellesleg te is nemesi származású voltál. És exed oda ment hozzád(zaklatni) de én ezt mondtam láttam, és a kicsi babával a kezembe oda mentem hozzátok és megkérdeztem exedtől hogy ő még is mit keres itt, és szóltam az őröknek hogy dobják ki, És kidobták."

egyéb: mindketten 17 évesek, fél év kb és 18-ak leszünk, 2 hete vagyunk együtt lassan.

2018. márc. 3. 10:28
 1/1 anonim válasza:
gondolom szeret es felt az exedtol :)
2018. márc. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!