Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha macskával és...

Mit jelent ha macskával és kisgyerekkel álmodok?

Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Hogy alszol.
2018. márc. 2. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Hamisság, pletyka, átverés, keverés-kavarás.
2018. márc. 2. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi kettes. Ilyen válaszokat várok, vártam. Azért írom az ezotéria-álomfejtéshez, hogy aki ebben nem hisz, elutasítja annak nem kötelező elolvasni.
2018. márc. 2. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
20%

Nem is tudtam, hogy ebben hinni kell. Természetesen nem jelentheti mindenkinek ugyanazt egy szimbólum. Például egy kórház mást jelent nekem és mást egy ápolónőnek. Egy gitár mást jelent egy zenésznek és mást nekem. Stb. Ergo a szubjektív faktor megkerülhetetlen, ezért nemigen vizsgálható tudományos módszerekkel, de egy értelmes ember ma már nem tagadja, hogy jelentéssel bírnak az álmok. Annyira egyértelmű, hogy nem véletlenszerű képeket látunk álmainkban. Néha egy egész történet rajzolódik ki, aminek szinte ordít a jelentése. Az álmodó vágyait jelzi, vagy a félelmeit, amivel nem akar szembenézni. Stb.

Egyébként ennek ellenére mégis van egy nagyon jó könyv, ami még a szubjektív faktor ellenére is legtöbbször beletrafál nálam. Pamela Ball a szerző.

A macska nála a feminin oldalunkat szimbolizálja, ha jól emlékszem.

2018. márc. 2. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Álomfejtésben nem érdekel semmilyen tudományos módszer.
2018. márc. 3. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!