Mitől lehetett ilyen deja vum?
Figyelt kérdés
Ültem egy gyorsétkezdében valakivel, szétnéztem, és furcsa érzésem támadt. Mintha már átéltem volna ezt, miközben az emberekre néztem. Aki bejött a képbe, az is beugrott, hogy már egyszer bejött ugyanígy, majd a távolban egy ismerős arc csinált valamit, de nem vett észre, csak én láttam. És úgy éreztem, mintha az előző történt már dolog után ugyanez megtörtént volna, és így tovább 3-4 apróság. Olyan 5-10 másodperces deja vu lehetett.
Elég bonyolultan sikerült leírni, remélem, érthető.
2018. febr. 24. 00:05
1/3 anonim válasza:
Én ezzel a kérdéssel kapcsolatban érzem ìgy magam, de komolyan, mintha már egyszer olvastam volna.
2/3 anonim válasza:
A deja vu az agynak egy feldolgozó folyamata miatt jön létre. Semmi földöntúli nincs benne, ez csak az agy működését jelzi. Szóval nem történt veled semmi különös.
3/3 anonim válasza:
Valami van az agyaddal túl lassú vagy nem szuperál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!