Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől lehetett ilyen deja vum?

Mitől lehetett ilyen deja vum?

Figyelt kérdés

Ültem egy gyorsétkezdében valakivel, szétnéztem, és furcsa érzésem támadt. Mintha már átéltem volna ezt, miközben az emberekre néztem. Aki bejött a képbe, az is beugrott, hogy már egyszer bejött ugyanígy, majd a távolban egy ismerős arc csinált valamit, de nem vett észre, csak én láttam. És úgy éreztem, mintha az előző történt már dolog után ugyanez megtörtént volna, és így tovább 3-4 apróság. Olyan 5-10 másodperces deja vu lehetett.

Elég bonyolultan sikerült leírni, remélem, érthető.

2018. febr. 24. 00:05
 1/3 anonim válasza:
Én ezzel a kérdéssel kapcsolatban érzem ìgy magam, de komolyan, mintha már egyszer olvastam volna.
2018. febr. 24. 06:41
 2/3 anonim válasza:
A deja vu az agynak egy feldolgozó folyamata miatt jön létre. Semmi földöntúli nincs benne, ez csak az agy működését jelzi. Szóval nem történt veled semmi különös.
2018. febr. 24. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Valami van az agyaddal túl lassú vagy nem szuperál.
2018. febr. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!