Rozsafuzer, nagypapa? Mit jelenthet?
Mielott belekezdek, hozzateszem, hogy a nagypapam nevelt fel es imadtam ot. 15 eve halott.
Egy jegdarabon alltam dgy tenger kozepen, mellettem egy oreg komod. Kinyitottam az egyik fioko es egy rozsaszin (az a kedvenc szinem) rozsafuzer volt benne. Gyonyoru volt. Hirtelen mellettem termett a papam, es azt mondta "ez a tied". En erre azt valaszoltam, hogy nekem nem kell (nem vagyok hivo), odaadom valakinek. Erre kivette a kezembol es azt mondta: akkor dobd el. Ha neked nem kell dobd el! Es bedobta a vizbe. A viz ettol rozsaszinne valt es elkezdett forrni, amitol a jegdarab amin alltunk egyre olvadt es kisebb lett. Remulten neztem ra, de o csak annyit mondott, hogy "szukseged lett volma ra de neked nem kellet, most lasd a kovetkezmenyt". Es eltunt, en meg csak alltam ott a jegen ami egyre csak olvadt es olvadt a labam alatt.
Ezutan hirtelen felebredtem. Szerintetek?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!