Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Először úgy jelentem meg, mint Sümeghy Oszkár. Találkoztam (az azóta már ehunyt) nagyapámmal, és neki is művész úrként mutatkoztam be. Aztán később visszakért tőlem egy baseball sapkát, de ekkor már én voltam én. Nálam kettő kék színű volt, de az egyiket már korábban odaadtam egy rosszarcú néger fickónak, a másikat vissza adtam nagyapámnak, de ő meglepődött, mert szerinte pirosnak kellett volna lennie. Úgy tűnt, mintha bajban lenne a sapkák miatt, de titkolja.

Ezután egy sivatagban voltam, sok-sok emberrel. Hatalmas sasok támadtak ránk. A tollazatuk barna volt, a lábuk citromsárga, a karmaik élesek. Mindig felkaptak egy-egy embert. Néhányan a fákhoz mentünk, volt ugyanis egy fasor, és a fák alatt összekucorodtunk, így nem tudtak elragadni minket. De volt, aki türrelmetlen volt, kibújt a fák alól, és emiatt elkapták. Még utoljára mondott valami olyasmit, hogy milyen irónikus mindez, de már pontosan nem emlékszem, hogy mit. Amire még emlékszem, hogy olyan volt, mintha a testemmel egy gyermeket védenék, de még sem volt ott gyermek.

24/F

2017. máj. 10. 15:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt megélted egy jó kaland volt odaát a szellem világban .
2017. máj. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!