Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
A konyhankban voltam, úgy volt, mosogatok. Ám az első amit megfogtam, egy pezsgős pohár volt, ami mihelyst megerintettem, eltört, jobb kezemen a gyűrűs ujjamnal pedig elkezdett vérezni. Vér alig jött belőle, a seb viszont látszott. Miután felkeltem, furcsa volt, hogy ahol álmomban fájdalmam volt, ugyanott éreztem fájdalmat.

2017. máj. 9. 10:53
 1/2 anonim válasza:
A kedvenc álomfejtős oldalam szerint valami számodra nemszeretem feladatot kapsz a családtól, ami miatt össze is veszel valamelyikükkel, esetleg egy barátoddal, de időben ráébredsz, hogy nem kellene, és rendbehozod.
2017. máj. 9. 11:11
 2/2 thoomas26 ***** válasza:

Két oldalról is megközelíthető az álmod.

Az egyik, hogy jelentheti azt, hogy félsz egy esetleges fizikai sérüléstől, vagy már átéltél ilyesmit és annak képe mindez.

A másik, hogy valami okból fájdalom keletkezett az ujjad adott pontján (ennek számtalan oka lehet, most nincs jelentősége ezt firtatni), s ez egy álmot generált. A körítése már csak díszlet, melyet a fantáziádból és/vagy a tudatalattidból merít az álmod. Tehát olyan ez, mint amikor azt álmodod, hogy nagyon szomjas vagy, odamész egy csaphoz, és hiába iszol meg pár pohárral, semmit sem csillapít a szomjadon. Majd egyszer csak megébredsz, s érzed, hogy tényleg nagyon szomjas vagy.

2017. máj. 9. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!