Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, még szűz. Azt álmodtam, hogy osztálykirándulásról jövünk haza busszal és a hátsó üléseken elkezd csókolgatni az egyik fiú osztállytársam. Én hagytam, és elkezdtünk levetkőzni. Amikor meztelenek voltunk el akartunk kezdeni szexelni, de én akkor megijedtem és azt mondtam, hogy hetero vagyok.
2018. febr. 18. 11:54
 1/3 anonim válasza:

Izgatott ez téged egy kicsit is?

Mert nem probléma ha esetleg érzel valamit ez iránt.

Egyébként mivel 17 éves vagy, rengeteg változáson megy át a szervezeted, hormonilag is úgyszintén. Ilyenkor kavarognak benned az érzések, egyáltalán nem probléma ez. Mindenkivel előfordul. Megkell találni a helyed, eldönteni, hogy mit érzel. Volt már párkapcsolatod? Vagy kezdeményeztél már egy lánytól valaha? Az álmod ezzel valószínűleg üzen valamit, de az is lehet, hogy szimplán szexelni szeretnél :D amivel szintén nincs probléma.

20/L

2018. febr. 18. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni hogy melyik nemhez vonzódok, már volt kapcsolatom lánnyal nem rég szakítottunk, amugy jó volt vele csak elköltöztek és távkapcslatba nem működött
2018. febr. 18. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:

éhes makkkal az ember disznókat álmodik.

Na és ha a nőket és férfiakat is szereted?

ez van. nem baj.

a baj ha mentálhigénés problémákat okoz neked.

szorongást, szégyent. Az már baj és kell vele lelki munkát végezni.

2018. febr. 18. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!