Betegségre utal ez az álmom?
Olyat álmodtam, ami még álomnak is irreális!
Egy sivatagban egymással szemben állt két kutya és olyan volt, mintha valami érthetetlen nyelven beszélgetnének egymással.
Aztán a földből felbugyogott előttem egy kis forrás, amiből egy hal egyenesen egy ölembe repült, de a halnak az arca az a nagybátyám arca volt, a szemei pedig csillogtak, és állandóan azt mondta nekem mosolyogva, hogy "Szerencse! Szerencse! Szerencse!".
Ahogy felnéztem pedig már nem a sivatagban, hanem a felhők között az égben voltam, mintha a nap felé repültem volna akaratlanul, és akkor megint hozzám szólt a hal, vagyis a nagybátyám, hogy "Ott az Isten!" erre a napkorong közepén megjelent Zámbó Jimmy és intett nekem nevetve, hogy repüljek felé.
Szóval ez valami elmebeteg! Én ilyen beteg dolgot még soha nem álmodtam azelőtt! Most komolyan parázok, hogy nincs-e valami bajom.
Szerintetek menjek egy pszichológushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!