Azt almondtam, hogy szultem, es nem szerettem a gyerekem. Miert lehet ez?
A terhesseg folyamatarol nem almodtam, onnan kezdodott, hogy hatalmas a hasam, es beindult a szules, elajultam, felebredtem. Azt se tudtam, hogy csaszarral jott vilagra vagy ,, kihuztak” belolem a babat, nem is akartam tudni. Csak fekudtem es sirtam, hogy nem akarom latni , nem kell nekem az a baba, nem akarok az anyja lenni. Fajt , hogy ezt gondoltam, meg se akartam...
Ereztem, hogy nem kotodok hozza, mint ahogy mondani szoktak, hogy egy anya kotodik a gyerekehez egybol szules, meg ha soha nem is latta azelott. Nem ereztem magamenak, idegen volt szamomra, ettol megijedtem, es nem akartam , hogy oda hozzak, ramtegyek, es csak sirtam, amiert ezt ereztem de akkor se akartam!
Mert almodhatok ilyeneket?
Fiatal vagyok, nincs gyerekem, se tervben.. igazabol teny, hogy nem szeretem a gyerekeket, de ez az alom akkor is egy kicsit sok volt nekem...
21l
Erőlteti mostanában valaki a társaságodban a gyerek témát? Szülők? Testvér?
Szerintem igen, és te egyáltalán nem vagy erre még felkészült, azért álmodsz ilyeneket.
Ne aggódj, ha elmúlik belőled a stressz, vagy valahol mélyen te is akarod azt a gyereket, akkor azt érezni fogod.
De amíg ilyeneket álmodsz, biztos nem értél meg rá.
Nem eroltetik, csak neha felhozzak a szuleim, mamaek de erezhetoen poenbol, hogy mikor lesz mar unoka stb stb.
De nem csak szimplan nem akarok mostansag gyereket, hanem tenyleg nem szeretem oket. Ha rajuk nezek az utcan nem talalom oket zabalnivaloancukinak. Ha a kezembre raknak egy babat, egyszeruen nem tudok vele mit kezdeni. Ezert is kerulom az ilyen helyzeteket. Testverem nincs..
Nekem akkor volt hasonló álmom, amikor legutóbb menstruáltam. Épp a legnehezebb napom volt, egész nap és éjjel görcsölt a hasam.
Gondolom a fájdalom miatt lehetett az, hogy azt álmodtam, hogy szülök. De egyáltalán nem jó álom volt ez, hanem inkább mint egy horrorfilm, tiszta vér volt minden, és csak az iszonyatos fájdalmat éreztem, és kiabáltam, hogy legyen már vége, nem akartam szülni, nem is akarom ezt a gyereket. Reggel nagy megkönnyebbülés volt, hogy csak egy álom volt.
Nekem sincs még gyerekem, és egyelőre nem is tervezem.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!