Miért álmondtam ezt?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék rendőr lenni felnőtt koromban és az iskolában is segíteni szeretnék,hogy rend legyen. De jött egy álom,hogy valaki mondta,hogy követem őt (embert) és szólt egy gyereknek,hogy segítsen mert nem hagy békén de én csak követtem őt mert egy osztálytárs volt. Egy fiú elő vett egy fegyvert mindenki megijedt és innen tudtam,hogy segíteni kell. Mondtam a félő embereknek,hogy menekűljenek gyorsan! Elrohant a fiú én meg utána futottam. Valamiért egy rakás gyerek is segített nekem. Mikor végre elkaptam őt. A többi ember kint volt az utcán a többi az ablakon ki néztek. Elég félelmetes volt. Valamiért néger lett a fiú és láttam valamiért több pár négert is az emberek között. Valamiért rendőrjelvény kiosztó volt és már azon gondolkoztam,hogy akkor már más bűnözőt kell elkapnom ami még rosszabb lesz. Itt tért vége az álom.2017. dec. 19. 05:09
1/2 anonim válasza:
Én azt mondom, kérdező. Ez mindaz azért volt, mert attól félsz, hogy nem lehetsz rendőr, valami oknál fogva. Írj privátot, ott eltudom magyarázni. 16/F Egyébként, a személyiséged olyan, hogy sok mindenen tudsz izgulni.
2/2 anonim válasza:
Egy részletre tudom a választ:
A négerek a kormány propagandájának hatására jelentek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!