Mit jelent ez az álom?
Álmomban egy ismerős helyen voltam. Konkrétan nem tudom hol, de arra emlékszem, hogy otthon éreztem magam.
2 barátom volt ott, az egyikükre konkrétan emlékszem, hogy ki volt, a másikra nem, csak tudom, hogy rá is barátként tekintettem az álomban. Volt 2 kutya az udvaron. Az elején barátságosak voltak, és játszottak velem. Aztán hirtelen az egyik megtámadott, rámugrott, és elkezdett harapni. A másik csak ugatott. A hátamat harapta meg többször, folyt belőle a vér. Segítségért kiabáltam, a 2 barátom viszont csak nevetett. Azt mondták, hogy nem bánt, csak játszik. Közben a földön voltam, és harapdált a kutya.
Valahogy olyan fura álom volt, sokkal valósághűbb, mint amiket általában álmodok, és jobban is emlékszem rá, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, hogy ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!