Miért mindíg a farkasok?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ha rosszat álmodok akkor mindíg farkasok vannak benne.
Van egy visszatérő álmom, ami nem hagy nyugodni. Úgy gondolom, biztos van valami lényege, amit meg kellene értsek.
Az álmomban a farkasok bántani akarnak. Versenyt futok mindig az életemért. Elérek az egyik kapuhoz persze épp a farkasok előtt, bezárom, de már rohanhatok a másikhoz. És amikor a másikat is bezártam felriadok.
Ezek a farkasok nagyon nagyok és feketék.
Van egy németjuhászunk, akivel nagyon jo a kapcsolatom. Tegnap vele álmodtam. Fenyegetően vicsorgott, és végül előle menekültem és bújkáltam.
Nem értem mik ezek .. Tudna valaki segíteni?
ajjjajj,de nagyon is ismerős az álmod...nekem késő gyerekkoromban volt hasonlóan kemény visszatérő álmom,amikor is minden éjjel egy bazi nagy fekete vérfarkas végigkergetett 3 utcán keresztül miután sikerült kiugranom először az ablakomon,majd a kapunkon,azóta már tudom,hogy a természetes ösztönök és azok kifejezése a kulcs,mint szabadságvágy,öngondoskodás,testi-érzelmi szükségletek és annak környezet által való elnyomása...
Kicsit jobb esélyekkel indulsz mint én anno:
"a falka a kevésbé differenciálódott, ám egyúttal erős szociális kötelékekkel rendelkező, szabálykövető, másokhoz lojális irányultság jelképe lehet"
ezen a linken lesz a többi:
A farkas a benned lévő feszültséget, dühöt jelképezi. A nagyság a düh, feszültség erősségére utal. Hogy fekete bosszúságot okoz neked.
Tönkre teszi az életedet (bántani akar).
Félsz a szituációtól (futok).
Le akarod rázni magadról, de újra rád tör (kapuk).
A németjuhászotok megérzi, hogy feszült vagy (vicsorog) és te félsz ettől (menekülsz).
Saját vélemény: Lehet sok koffein tartalmú italt iszol (kávé, energiaital). Nem alszol eleget, nem eszel rendszeresen, nem iszol elég folyadékot. Vagy nem nézel szembe a problémáiddal.
Sziasztok!
Fentebb amiket olvashattál álomfejtés terén jeles.
Az egyetlen ok ami miatt én itt többre gyanakszom mint megfejtés az az, hogy azt írtad mikor rosszat álmodsz mindig farkasok vannak benne. Amennyiben a farkasok több különböző szituációkban is feltűnnek annyiban ők nem feltétlen az "ellenségeid". A te esetedben én arra gyanakodnék, hogy a farkasaid akik többször is megmutatják magukat neked a segítőid. Olyan álmokon kergetnek végig amikben minden alkalommal megadják a lehetőséget, hogy menekülés helyett szembe nézz velük, megismerd őket, és ezzel akár életed más területein is túljuthatsz, megismerheted önmagad.
Nagyon sok fiatalnak 6-11 éves kor között okoznak enyhébb traumákat ilyen-olyan lények, hogy később mikor az életükben spirituális útra léphetnek vissza tudjanak rájuk emlékezni, és így ne kételkedjenek a világ létezésében. A traumák jobban beleégnek az agyba mint pl. 6 évesen bújócskázás bokrok között egy tündérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!