Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Háttérsztori: a jelenlegi párommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Nehezen indult a kapcsolatunk, nehezen engedett a bizalmába, de ő életem szerelme, ezt érzem. A kapcsolatunk első 6 hónapja így telt, hogy nem igazán mutatta ki a szerelmet irántam stb...akkor változott meg a kapcsolatunk, mikor 5 hónapja meghalt a nagymamája. A páromnak a mama volt az élete. Nagyon magaalatt volt párom a mama halála után, és én voltam végig mellette a gyászban. 5 hónapja ment el a mamája és én soha nem álmodtam vele, egészen mostanáig. Kb. 1 hete megjelent a mamája az álmomban: a párommal beszélgetett, majd pedig rám mosolygott és mielőtt szóltam volna hozzá eltűnt mosolyogva a fényben. Se előtte, se azóta nem álmodtam a párom mamájával, ezért is furcsállom, hogy ez miért lehetett és miért pont most. Arra gondolok, hogy olyasmit jelenthet, hogy így akar nekem üzenni a mamája, hogy örül, hogy az unokája mellett vagyok és, hogy boldog velem. De lehet teljesen más. Egyszerűen nem hagy nyugodni ez.Szerintetek?
2018. febr. 6. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem üzenet volt hogy örül hogy szeretitek egymàst.Jelezte hogy lat titeket.
2018. febr. 6. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:

aranyos nagyi jófej álomban.

szuper az ilyen álom!

kimenőt kapott és meglátogatta a menyét.

2018. febr. 6. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy érzed a párod túlzásba viszi a gyászt (halottal beszél). Ha élne a mama hálás lenne neked (mosoly). Boldog hogy együtt vagytok, ezért örökre elköszön (fény).
2018. febr. 8. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!