Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elalvásnál mi lehet amitől...

Elalvásnál mi lehet amitől megijedek?

Figyelt kérdés

Tehát a helyzet az, hogy amikor el próbálok aludni ,akkor következik be ez a jelenség. Az ébrenlét és az alvás közt vagyok valahol amikor bekövetkezik. Magam se tudom utána, hogy aludtam vagy még ébren voltam...

Na de a lényeg: van ilyenkor egy álomszerű valami, amelybe belecsöppenek. Pl.: Biciklizek egy hegyről lefelé és túlságosan bedőlök az egyik kanyarban, ekkor elcsúszok... És visszatérve a való világhoz: nagyon megijedek, szívem majd kiugrik a helyéről, és lábammal is rugok egy nagyot (általában), testemmel mindig valami hirtelen mozdulatot teszek.Ezután "felébredek" .

Van, hogy sétalok egy erdőben, megcsúszok, majd megijedek, egyet kapálodzok :D.

Remélem érthetően leírtam, jobban nem nagyon tudtam.

Tehát aki tud erről valamit vagy esetleg tapasztalata van ezügyben azt szívesen meghallgatom.

Remélhetőleg jó kategória :DD

2018. febr. 4. 19:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi kimaradt, hogy egy éve kezdődött, de manapság egyre erősebb a "hatása".
2018. febr. 4. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is gyakran előfordul elalvásnál, de szerintem ez biológiai jelenség, semmi köze az ezotériához.
2018. febr. 4. 19:24
 3/8 anonim válasza:
Velem is előfordult már ilyen,olvastam már valahol h ez teljesen normális
2018. febr. 4. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanez van gyerekkorom óta, én a lépcsőn szoktam leesni vagy görkorival elesek... :D

És igen, tényleg nem ezós dolog, viszont itt van az "álmos" topic... :)

2018. febr. 4. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2018. febr. 4. 19:56
 6/8 tetris ***** válasza:
100%
Magnézium szedése jót tehet.
2018. febr. 4. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy a szívünk próbál meg ilyenkor lassabb (alvós) ritmusra váltani, csak valami hiba csúszik a folyamatba és kizökkenünk ebből az átmeneti, félig álom, félig éber állapotból.

Ilyenkor azután kezdhetjük előröl az egészet.

Ha folyamatosan ez történik veled, akkor ez egy negatív beidegződéssé alakulhat át és tényleg akadályozhatja a pihentető alvást.

2018. febr. 5. 07:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet horkolás miatt is.

Ha a szíved vadul ver, akkor lehet, hogy nem kaptál levegőt: az elég veszélyes, bele lehet halni!

Ha rendszeresen ilyen van, menj alváslaborba.

2018. febr. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!