Felfele zuhantam álmomban, mit jelenthet? (Tobbi lent)
Egy gangos ház lépcsőjén mentünk felfele egy lány aki régen tetszett meg en. Kitalaltam, hogy elkezdem kergetni felefele, azzal a szoveggel h valaki uldoz minket. Elkezdtem, mikor meglattam h valaki tenyleg uldoz minket. Elekzdtunk ugy igazan felfele futni ( volt egy lakás fenn ahova be akartunk erni mielott elkapnak minket). O elol en hatul, nyomtam ot felfele h gyorsabban haladjunk, majd egyszercsak, mikor egy ugrással le akartam vágni a lépcső kanyart, megálltam egy pillanatra a levegőben, majd elkezdtem felfele zuhanni. Tudom h felfele mozgot a testem, de az egesznek a fizikaja egy zuhanasehoz hasonlitott. Mikor elkezdtem zuhanni, akkor valtott at az alom sima alamorol eber alomra. Pa eve kezdodott, hogy 2-3 havonta kb van egy ilyen almom, mikor alom kozben hirtelen tudatomnal leszek, de elfog a panik, mert nem tudok mozogni es ilyenkor szepen lassan kipreselem magam az alombol (vagy legalabbis ilyen erzes) ugy hogy megmozditom eloszor a labam kezem stb. Most nem ez volt. Elkezdtem egy filmet latni zuhanas kozben, mintha egy kepernyon lett volna. A film nagyon gyorsan porgo kepkockakbol allt, amik nem kapcsolodtak egymashoz. Gyakorlatilag random kepek porogtek iszonyat gyorsan. (Nem emlekszem egyre sem sajnos). Panikoltam most is, de mikorben zuhanas kozben neztem a "filmet", nyugtattam magam, es probaltam koncentrani az alomra, minel tovabb bennemaradni. Aztan felbredtem.
Mit jelenthet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!