Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Felfele zuhantam álmomban,...

Felfele zuhantam álmomban, mit jelenthet? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Egy gangos ház lépcsőjén mentünk felfele egy lány aki régen tetszett meg en. Kitalaltam, hogy elkezdem kergetni felefele, azzal a szoveggel h valaki uldoz minket. Elkezdtem, mikor meglattam h valaki tenyleg uldoz minket. Elekzdtunk ugy igazan felfele futni ( volt egy lakás fenn ahova be akartunk erni mielott elkapnak minket). O elol en hatul, nyomtam ot felfele h gyorsabban haladjunk, majd egyszercsak, mikor egy ugrással le akartam vágni a lépcső kanyart, megálltam egy pillanatra a levegőben, majd elkezdtem felfele zuhanni. Tudom h felfele mozgot a testem, de az egesznek a fizikaja egy zuhanasehoz hasonlitott. Mikor elkezdtem zuhanni, akkor valtott at az alom sima alamorol eber alomra. Pa eve kezdodott, hogy 2-3 havonta kb van egy ilyen almom, mikor alom kozben hirtelen tudatomnal leszek, de elfog a panik, mert nem tudok mozogni es ilyenkor szepen lassan kipreselem magam az alombol (vagy legalabbis ilyen erzes) ugy hogy megmozditom eloszor a labam kezem stb. Most nem ez volt. Elkezdtem egy filmet latni zuhanas kozben, mintha egy kepernyon lett volna. A film nagyon gyorsan porgo kepkockakbol allt, amik nem kapcsolodtak egymashoz. Gyakorlatilag random kepek porogtek iszonyat gyorsan. (Nem emlekszem egyre sem sajnos). Panikoltam most is, de mikorben zuhanas kozben neztem a "filmet", nyugtattam magam, es probaltam koncentrani az alomra, minel tovabb bennemaradni. Aztan felbredtem.

Mit jelenthet ez?

#álom #zuhaná #felfele zuhanás
2018. febr. 4. 01:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kemény. :D jó fless lehetett
2018. febr. 4. 02:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne füvezz többet. Lehet, hogy attól álmodsz ilyen furákat.
2018. febr. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!