Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha álmomban...

Mit jelenthet, ha álmomban zuhantam?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy kétszer is zuhantam, valami szűk, sötét csőben, de valahogy nem volt félelmetes, és szép helyeken lyukadtam ki. Lehet vajon köze az álomnak ahhoz, hogy ismerkedek egy szimpatikus férfival, de kicsit félek egy új kapcsolattól? (csalódások miatt) Azért gondolom, hog lehet köze, mert minden percben rá gondolok kb. :D

2017. máj. 20. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Összefügghet ezzel nem kizárt. A te államaid a te érzéseid neked kell tudni cselekedni érte.
2017. máj. 20. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
felébredtél a zuhanás után?
2017. máj. 20. 20:43
 3/11 anonim ***** válasza:
2-es Szerinted?:D
2017. máj. 20. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Állítólag valami negatív entitás mászkál a tested körül, és a szellem/lélek rohan vissza megmenteni, és belezuhan a testbe.
2017. máj. 20. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

A zuhanás érzése általában levegőhiány miatt van.

Nem horkolsz véletlenül?

2017. máj. 20. 21:00
 6/11 A kérdező kommentje:
a 2. zuhanás után felébredtem, de akkor is valami szép vízesésnél ért véget az a cső, vagy micsoda.
2017. máj. 20. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
4.vagyok, én például egyszer egy ilyen építkezéseknél szokott lenni ilyen állvány, na az egy baromi magas állvány volt, emeletesház nem volt hozzá, csak az állvány fémcsövekből meg keresztbe rajta a deszkákkal, és akkor az álom végén egy kanapéra huppantam pottyantam le. Szóval a vége az már lehet, hogy általánosságban, vagy mindig "kipárnázott", vagy valahogy széppé van téve. Amúgy én nem tudom, csak lehet.
2017. máj. 20. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
az álomban ébredtél fel vagy a valóságban a vízesésnél?
2017. máj. 20. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Azt jelenti, hogy még nem múltál el 25 éves.
2017. máj. 20. 22:07
 10/11 thoomas26 ***** válasza:
76%

Természetesen lehetséges igen, hogy a kapcsolatodat illető érzelmeidet szimbolizálja az álmod. Hiszen most csak félsz, nem tudod, hova lyukadsz majd ki, csak zuhansz - átvitt értelemben. Viszont az, hogy a zuhanás kellemes, és hogy végül szép helyeken kötsz ki, mindenképpen jelentheti azt, hogy fel a fejjel, nem lesz itt probléma. Vagy legalábbis ebben bízol, s a vágyadat jelenítette meg az álmod, hogy hova is szeretnél kilyukadni. Természetesen nem mindegy, hogy e kettő közül melyik igaz a te álmodat illetően, de ennek kiderítésére már csak magad jöhetsz rá, hiszen te ismered a legjobban a körülményeidet, a lehetőségeidet, az érzelmeidet.

Egyébként a lelked már számtalanszor megélte az alagút élménynek nevezett folyamatot, melyet mind a születés, mind a halál esetében jellemző, így a jelenlegi érzelmeidhez ezen emlékedből kapcsolata a tudatod az álmod felépítését.

2017. máj. 21. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!