Mit jelenthet, ha álmomban zuhantam?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy kétszer is zuhantam, valami szűk, sötét csőben, de valahogy nem volt félelmetes, és szép helyeken lyukadtam ki. Lehet vajon köze az álomnak ahhoz, hogy ismerkedek egy szimpatikus férfival, de kicsit félek egy új kapcsolattól? (csalódások miatt) Azért gondolom, hog lehet köze, mert minden percben rá gondolok kb. :D2017. máj. 20. 20:13
11/11 anonim válasza:
A zuhanásos élmény,rendszerint,az agy vérellátása csökkenésével függ össze.Ez történhetett valamelyik ütőered elfekvésével,amit érezve megfordultál,s máris zubogott helyére a vér,mint a vízesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!