Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álmodáshoz az éberség...

Tudatos álmodáshoz az éberség ellenőrzéséhez tudtok mondani biztos tippet?

Figyelt kérdés
Eddig azt a taktikát használtam, hogy ránéztem random emberekre, és fejben megkérdeztem tőlük, hogy álmodom-e? S ha legalább válaszolnak, vagy úgy tűnik, hogy értik a kérdést, akkor kéne álom legyen, de nem működött. Álmomban is ugyanúgy nézett rám, mint a valóságban (mert nézte pl, hogy minek bámulom). Az utolsó emlék felidézése sem jó, mert hamisítódnak az emlékeim, plusz hiába szökdösök, repülni sem tudok. Pedig álom... Használjak más technikát? mert már egy ideje próbálkozom...

2018. jan. 28. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
nálam magától működik. ha olyat álmodok ami képtelenség, akkor magamtól rájövök hogy ez csak álom. pl. ha futok valami elől és nem haladok előrébb, vagy rám lőnek de nem fáj.
2018. jan. 29. 03:30
 2/6 anonim ***** válasza:
"Hogy kerültem ide? Mi történt eddig?"
2018. jan. 29. 05:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam pont egy visszatérő álom segített. Egy időben mindig zuhanó repülővel álmondtam, szinte minden este, minden álom más volt, de a zuhanó majd földbe csapódó repülő valamilyen formában benne volt. Egy idő után az agyam automatikusan arra asszociált, hogy álmodok, mikor megláttam a repülőt. Az utóbbi időben viszont teljesen megszűntek ezek a visszatérő álmok.
2018. jan. 29. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Tudatosan nem tudok álmodni, de olvastam dolgokat.

Az álom ellenőrzéséhez felhasználhatók pl. fizikai jelenségek. Megpördülsz a sarkadon. Ha ébren vagy, a tehetetlenség és súrlódás következtében leáll a forgás. Álomban vég nélkül forogsz, ha úgy akarod. Vagy egy tömör fal elé állsz, és megpróbálod a kezedet beledugni. Ébren nem fog sikerülni, álomban át tudod rajta dugni, ha úgy akarod. Meg ilyenek.

2018. jan. 29. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Rosszul csinálod szerintem. Nem elég csak úgy gyorsan csekkolni, hogy álmodsz e, vagy sem. Át kell élni, meg kell, hogy legyen a feeling. Tehát képzeld be magadnak, hogy ez nem a valóság, te most álmodsz, nézz körbe, keress logikátlan dolgokat, vagy olyat, amit csak álmodban látnál. Keress tükröt, nézd meg magad benne, vagy próbálj belenyúlni. Egyébként, nekem se jött be, hogy kérdezgetem az álomlényektől, hogy álmodok e. Sőt, ha tudom, hogy álom, és állítom neki, akkor se reagál. A repülés teszt bejött. A megnézem, hogy 5 ujjam van e teszt szintén nem jött be. Én általában ráérzek, hogy álmodok, és nem tesztből jövök rá. Megcsíped magad és ha nem fáj akkor álmodsz módszert próbáltad? Sok módszer van amúgy, de az érzés a lényeg szerintem.
2018. jan. 30. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy aludj el hogy éber maradjon az elmédnek az a része ami tud észlelni és akkor éber tudattal jutsz az álomba és nem kell megkérdezned magad hogy álmodsz-e mert tudni fogod
2018. jan. 31. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!