Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Olyan mobiltelefonos alkalmazá...

Olyan mobiltelefonos alkalmazást tudtok, ami alvás közben megbizhatóan rögzíti a hangokat?

Figyelt kérdés
Arra gyanakszom,hogy alvàsi apnoém lehet.Persze ez csak tipp,de érdekelne,milyen hangokat adok alvàs közben.Nincs-e légzéskimaradàsom.Stb.Ezért kellene a mibilra valami,ami rögziti az éjszakai zajokat melletem.
2018. jan. 26. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Diktafonnak hívják az ilyen berendezést...
2018. jan. 26. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Sleep as Android, az Urbandroid team applikációja. Nem tudom, hogy mi a különbség az ingyenes és pro verzió között(ha egyáltalán van még fizetős verziója, ezt sajnos nem látom), mert annak idején megvettem a prot. Nekem nagyon bevált, veszi az éjszakai hangokat, nézi az alvás minőségét, az alvásciklusokat, ideális állapotban ébreszt(megadható bármilyen időintervallum az ébresztés pontos időpontjához képest, a + és - idő is külön-külön), statisztikáz, ezerféle kellemes ébresztőhang van benne ami fokozatosan hangosodva szólal meg, nem kell agyvérzést kapva ébredni, illetve ezernyi más hasznos beállítási lehetőség van benne. Mostanra már eléggé összetetté vált, de könnyen áttekinthető, logikus, hasznos funkciói vannak. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, egy tökéletes ébresztőórát csinál a telefonból.
2018. jan. 27. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
1/2 az aki mindenre válaszolni akar de semmiről nem tud semmit
2018. jan. 27. 10:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló*
2018. jan. 27. 10:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm màsodik vàlaszoló!Ilyenre gondoltam:)

Diktafonnal is próbàltam màr,de nem veszi jó minőségben.Illetve a visszahallgatàsa időigényes.

2018. jan. 27. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
#4, a százalékodat elnézve te meg csak kötekedni vagy itt. A válasz teljesen jó volt, arról meg magasról teszek, hogy neked tetszik-e vagy sem. Kaptad helyből a mínuszt.
2018. jan. 27. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi, kár hogy még olvasni se tudsz: telefonos alkalmazás <-

A diktafon telefonos alkalmazás? Nem.

2018. jan. 27. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
#7, ööööö, a 2004-es Sony J5-ben volt már ilyen funkció, de a későbbi Siemens SL55-ösöm is tudta. Tehát igen, van diktafon funckió. Újból ment a mínusz.
2018. jan. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!