Mit jelenthet ez az álmom? Nagyon jól éreztem magam újra
Figyelt kérdés
Ma volt egy furcsa álmom amit nem tudok hova tenni?,2 fiúbarátommal voltunk valamilyen boltba piros felső volt rajtuk és sokat nevettünk hülyéskedtünk és nagyon felszabadultan éreztem magam. Aztán valamiért beugrott egy kép amin a jobb kezemen lévő kis újjamon egy ezüst gyűrű van. Sokat nevettünk az álomban mit jelenthet ez? Amit tudni kell nehezen jövök ki lányokkal és élveztem hogy újra a fiú baráti körben mozoghatok. Az egyik fiú a párom volt az álomban szőke hajjal a másik pedig egy közös barátunk. Bocsánat a helyesírásért telefonon nehéz :))2018. jan. 10. 13:32
1/6 anonim válasza:
Milyen boltban voltatok? Mit árultak? Kor, nem?
2/6 anonim válasza:
nem jelent semmi különöset, tizenéves vagy az életkorodban lesznek még furcsább álmok is.
A visszatérő álmoknak van jelentősége!
3/6 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok 😁 a való életben is és ilyen Cba sütünk boltba voltunk
2018. jan. 10. 16:04
4/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 22 éves 😀
2018. jan. 10. 16:04
5/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy minden álomnak jelentése/jelentősége van. Esetleg a rendszeresen ismétlődő álmokon érdemes elgondolkodni.
6/6 anonim válasza:
Két fiúbarátoddal üzleti viszonyban állsz (bolt), szeretni valóak (piros felső). Titkos vonzalom van köztetek (gyűrű). A szőke haj a férfiasságot, nőcsábász szimbolizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!