Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az eltűnt kutyámról álmodok...

Az eltűnt kutyámról álmodok rendeszeresen?

Figyelt kérdés

3 hónapja eltűnt a kutyám és rendszeresen vele álmodok, hogy előkerült és újra itt van velem.

Ez azt jelentheti, hogy még él vagy esetleg valaki befogadthatta, vagy hogy nem él már és már csak az álmomban láthatom őt?

2018. jan. 5. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik. Mást nem jelent. Ne gondolj a legrosszabbra. Lehet befogadták és szeretik.
2018. jan. 6. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak a hiánya miatt álmodsz vele. Esetleg nem a felelőtlenséged miatt tűnt el? Mert akkor a lelkiismeret- furdalástól is lehet.
2018. jan. 6. 01:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Végigpróbáltad a keresési lehetőségeidet?

[link]

Egyébként a legtöbb menhelyen fel vannak töltve a talált kutyák képe és legtöbbnél lehet városra meg időpontra, fajra stb. keresni. Nézd végig őket ha eddig nem tetted.

Ha chipelt a kutyád akkor elvileg előbb-utóbb meglesz.

2018. jan. 6. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegyél ki plakátokat is, hogy keresed a kutyát.
2018. jan. 6. 18:18
 5/5 Metionin ***** válasza:
Én is így voltam, még tavaly is álmodtam vele pedig 2009-ben tűnt el. A hiány miatt van, na meg nekem sokáig bűntudatom is volt miatta mert ha otthon lettem volna akkor valószínűleg nem tűnt volna el a kutya. :(
2018. jan. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!