Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy furcsa helyen voltunk a régi baráti körömmel, illetve szaktársaimmal, akik közel állnak hozzám. A hely kettő részből állt: egyik része egy szép zöldes helység volt, ahol ott volt a DJ pult (tehát folyton szólt a zene), és maga ez a hely tele volt nagy lombkoronájú fákkal, ezek alatt rohangált kb 100 ember. Majd a másik része a helynek egy emelet volt, ahová ha felmentél, egy híd benyomását keltette, mely betonból volt (Valószínű, mindkettő helység talán egy filmből származik.) Ez a híd ki volt díszítve amolyan szilveszteri díszítéssel és szét volt szórva konfettikkel. Én ezen a részen voltam javarészt és a tesóm egyik csoporttársával beszélgettem. A lány - aki alapból egyáltalán nem szűk szavú - itt álmomban teljesen az volt. Alig-alig válaszolt a kérdéseimre, és a bulin mindig legalább próbálta tartani tőlem a tíz lépés távolságot. Odamentem a legjobb szaktárs barátomhoz ezt elmondva neki, aki azt mondta, ő ilyen, hagyjam, találok másikat. Ezt követően az álom véget ért.

Fogalmam sincs, mi volt a szerepe a lánynak álmomban, hiszen csupán a valóságban néha találkozunk (kb. 2 havonta egyszer), bár igaz, akkor sokat beszélgetünk.

2018. jan. 3. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Túl sokat piáltál meg a szintetikusokat se kéne így túlzásba vinni. ejnye...
2018. jan. 4. 07:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Az álomban a lány idegenkedik tőled, reménytelennek tartja veled a kapcsolatot. Félsz az önállóságtól tudat alatt (kb. 100 ember). Nem közeledsz hozzá (híd). Pedig elismer, dicsér (szilveszteri dísz).
2018. jan. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!