Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtő segítséget varom....

Álomfejtő segítséget varom. Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy konfliktusba keveredtem nem rég és lehet ennek hatására almondok folyton ugyanazokkal az emberekkel. Eddig mindig rosszat álmodtam ezekkel az emberekkel kapcsolatban de most kifejezett szép almom volt velük.

Az álmom:elkelett mennem fogorvoshoz ott kihúzták a fogam utána haza értem találkoztam a legjobb barátnőmmel aztán átjött pár idősebb fiú akik (a valóságban a konfliktus okozói) barátságosan beszélgettek velem és szórakoztak aztán egy unokatestvérem is megjelent aki messze lakik tőlem. Az álmomban mindenki barátságos kivéve egy fiut. Az az egy fiú mégsem szólal.

Ennyi lenne.

2018. jan. 3. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki az az egy fiú, aki meg sem szólal? Korod, nemed?
2018. jan. 3. 09:36
 2/5 A kérdező kommentje:

14/L vagyok.

Az az egy fiu miatt gunyol mindenki a suliban a valóságban.

2018. jan. 3. 09:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem mindenki gunyol csak pár fiú.*
2018. jan. 3. 09:39
 4/5 anonim válasza:

Szerintem az iskolában történő gúnyolások hatására álmodtad ezt.

Szeretnél békét és nyugalmat az álmod alapján mert ha egy konfliktus okozó "barátságos" az álmodban,akkor az azt jelenti,hogy békét szeretnél már.

Az unokatestvér meg szerintem azért jött be a képbe mert talán jó a viszonyod vele és hiányzik ,mert ugye te mondtad ,hogy messze lakik.

Konkrétan erre tudtam gondolni így hirtelen,mert velem is megesett ,hogy álmodtam hasonlót :)

19/F

2018. jan. 3. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
A foghúzás a szüzességed elvesztését jelképezi. Tehát már nagylány vagy. És büszke vagy magadra fenézhetnek rád. Aki idáig szűzikének csúfolt, most van oka csendben maradni.
2018. jan. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!