Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmom?

Mit jelenthet ez az álmom?

Figyelt kérdés
Csak arra emlékszem hogy ott volt a legjobb barátnőm, aki mellettem aludt. A pasija rámászott az ágyra és engem megcsókolt. Én azt mondtam neki a csók után hogy ezt nem szabad. Ő azt mondta "tudom". Ennyi volt az egész. Nem tetszik a fiú, nem vagyok belé szerelmes. Akkor minek álmodtam ilyet? Csak a kepzeltem szövődménye?

2017. dec. 26. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen a viszony köztetek a valóságban? Közted és a csaj között? A csaj és a pasija között?
2017. dec. 26. 13:23
 2/8 anonim válasza:
Valószínűleg a kedves illető megcsalja a barátnődet, szerintem figyelj rá egy kicsit jobban.
2017. dec. 26. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
A barátnőmmel nagyon jóban vagyok, a fiúval sincs bajom.
2017. dec. 26. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
A barátnőd és a fiúja között mi a helyzet?
2017. dec. 26. 19:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem szeretik egymást.
2017. dec. 26. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálatok ez a hármas általános? Csak együtt szoktatok szexelni, aludni.
2017. dec. 27. 05:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Te lány vagy?
2017. dec. 27. 07:06
 8/8 anonim ***** válasza:

A szexualitásnak semmi köze a szeretethez. A szeretet lelki dolog. A szexualitás fizikai, testi érzés. Ami a szeretetet összeköti szexualitással az a kultúra. Ételre is lehet mondani, hogy szeretem. A barátnőd fiújának testére is mondhatod, hogy szeretem (szexuálisan).

A csók szexuális vágyat jelképez. Vagyis tetszel a fiúnak. Az hogy ágyban vagy a barátnőddel, az azt jelenti intim viszonyban vagytok. Van köztetek szexualitás is. A barátnőd alszik, tehát nem akar tudomást venni, a helyzetről.

2017. dec. 27. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!