A legjobb barátomat láttam álmomban homoszexuális párkapcsolatban és még homoszexuális módon közösülni is. Ez mit jelenthet?
Ennek 3 fázisa van:
Először távolról látod valaki mással a legjobb barátodat.
Másodszor már próbál rád mászni a legjobb barátod - persze az álom véget ér, még mielőtt történne valami.
Végül azon kapod magad, hogy együtt szeretkeztek, és mikor felébredsz, rájössz, hogy te voltál az a valaki az első álomban, és TALÁN nem kellett volna felpróbálni anyukád alsóneműit hónapokkal ezelőtt.
Azt tudtad,hogy a saját álmodban mindegyik személy a te éned?
Vagyis te szeretkeztél önmagaddal.Nem tudom meleg vagy-e vagy sem,de talán az leszel vagy ki tudja.
#2 Miről beszélsz, miért kezdeném el hírbe hozni?
#Mindenki: 2 éve van barátnőm, nem gondolom magam melegnek. Olvastam, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, amit láttam, ahogy minden álmot lehet indirekt módon értelmezni.
Bár egyébként ezzel a barátommal igen közeli kapcsolatban állunk, gyakran érintjük meg egymást, úgy, ahogy sokan nem tennék, és sokszor jóleső érzés kíséri az érintéseket (nem intim helyeken, és nem szexuális izgalomra gondolok).
De ha 100%-osan meleg lennék, akkor sem gondolnám, hogy ilyen hangnemet kellene megütni velem szemben, mint ahogy egyesek itt tették...
'De ha 100%-osan meleg lennék, akkor sem gondolnám, hogy ilyen hangnemet kellene megütni velem szemben, mint ahogy egyesek itt tették.'
Igaz, de sajnos bunteti a torveny az onbiraskodast, igy nem lehet oket kivegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!