Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mesélnétek nekem kisgyermekkor...

Mesélnétek nekem kisgyermekkori furcsa történéseket?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy nektek voltak-e megmagyarázhatatlan emléketek.

2017. dec. 14. 19:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibákért

Kus - *kis

2017. dec. 15. 01:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb ovodas lehettem, meg mamaeknal laktunk anyukammal, egy szobaban. Az egyik sarokban az o agya, a masikban az enyem.

Egy idoben elkezdtem ejszaka sirni, uvoltve, torkom szakadtabol.

Nem tudom honnan szedtek az otletet a tobbiek, de kihivtak egy termeszet gyogyaszt. Megallapitotta, hogy az agyam alatt valami viz vezetek/ cso megy, ezert nem tudok tole aludni. atkoltoztettek agyat, es onnan minden jo volt. Nem olyan durva es megmagyarazhatatlan, de azert leirtam. :D

L

2017. dec. 15. 08:20
 13/14 anonim válasza:
100%
20 évesen külföldön voltam, és egy családnál aludtam. Tisztán emlékszek, hogy nem aludtam el és nem álom volt. Jobb oldalamon feküdtem és úgy éreztem, hogy valaki felemeli bal oldalról a takarót és mintha bejött volna mellém a takaró alá, de konkrét testet nem éreztem, hangot sem hallottam, csak azt éreztem, hogy felemelik a takarót és nagyon furcsa érzés fogott el, lemerevedtem,reszkettem,libabőrös lettem. Aztán vártam kicsit, és oldalra fordultam nem de nem volt ott senki és a takaró rajtam volt. Nem halt meg ismerős,rokon akkoriban.
2017. dec. 15. 09:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer gyerek koromban falun láttam egy idegen lényt. Bitzos hogy nem ember volt. Alakot váltott éppen és ennek szemtanúja voltam. A szemem előtt változott át egy ember egy másikká a ruházatával együtt. Nem vett észre. Nem mondtam el senkinek mert akkor bolondnak néznek vagy azt hiszik hogy csak kitaláltam. Sok évvel később az interneten találtam hasonló beszámolókat. Hiteles emberek is nyilatkoztak arról hogy ha itt is vannak már az idegenek akkor alakváltónak kell lenniük hogy rejtve maradhassanak. Hivatalosan már nevük is van. Ez egy Tik nevű faj aminek az eredeti formáját senki nem látta. A Tikok legtöbbször emberi alakban jelennek meg de állítólag ők imitálják a kis szürkéket és a gyíkembereket és mindenféle mást is amiket az emberek képesek látni. Hogy mi ezzel a céljuk nem tudni. Lehet hogy ezzel tesztelnek egyes embereket. A Tikok az alakváltáson kívül képesek láthatatlanná válni. Vagy valamilyen technológiával vagy biológiailag képesek mindenféle ilyesmire. A falakon is képesek átsétálni mert a szilárd tárgyak tulajdonságait átmenetileg meg tudják változtatni amik ideiglenesen áthatolhatóvá válnak. Ilyenekről is vannak beszámolók. Nem tudni hogy ezek az alakváltó Tikok milyen céllal vannak itt. Amíg a Tikok magukat fel nem fedik addig a céljaik is titokban maradnak.
2017. dec. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!