Mire figyeljek, ha álmomban mindig a kezemnek esik baja?
Egyik éjjel álmomban levágtam magamnak négy ujjam tőből, hogy megnézzem, visszanő-e, egy másik álmomban valahogy eltört véletlenül egy ujjam, tegnap éjjel a villamos csuklóból letépte a kezem, de karmolta már szét macska, ragadt be szűk helyre (és akkor, hogy el tudjak menekülni, magamnak téptem le), volt, hogy szivaccsá vált (?).
Nem minden esetben hiszek az álomfejtésben (mármint a szimbólumos részében, mert általában a szimbólumok nekem tök mást jelentenek), de most olyan érzésem van, mintha az agyam álmomban figyelmeztetni szeretne valamire.
"Body integrity identity disorder (BIID, also referred to as amputee identity disorder)[1] is a psychological disorder in which otherwise healthy individuals perceive one or more of their limbs or organs as alien to the rest of their body.[2][3][4][5][6] BIID is related to xenomelia, "the dysphoric feeling that one or more limbs of one's body do not belong to one's self".[7]
BIID is typically accompanied by the desire to amputate one or more healthy limbs."
Lehet, hogy előzőéletedben történt egy baleset és kihat a mostanira és megsérült a kzedet lehet hogy figyelmeztetni akar az álom hogy legyél óvatosabb mert egyszer már nem voltál és a kezed bánta
Amúgy nemtom,ez csak tipp, de logikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!