Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az hogy kb 2 hete...

Miért van az hogy kb 2 hete az egyik tanárommal álmodom?

Figyelt kérdés
Szeretem az a tanártn.. Példaképemnek is tekintem de már elég érdekes hogy majdnem minden nap vele álmodom. Hogy miket arra nem nagyon emlékszem csak elég halványan.

2017. dec. 11. 06:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de a pontos és egyértelmű válaszhoz pontosítanod kéne:

tanárodDAL, vagy tanárodRÓL álmodsz.

2017. dec. 11. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy "bejön" neked? Mert ha igen, akkor több kérdés nincs is.
2017. dec. 11. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
A tanárommal ő is benne van meg én is. Nem nem jön be :D
2017. dec. 11. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En is almodtam egyszer az egyik tanarommal. Nem csinaltam meg a hazifeladatot es anyamnak is hazudtam hogy kesz van. Erre ejjel azt almodtam hogy ott allok az osztaly elott es a tanar egy irtozatos pofont huz le nekem. Egybol folebredtem az ejszaka kozepen es az iskolataskamra neztem. De aztan persze ez csak egy alom volt ezert tojtam magasrol a leckekre es a tanar is jofej volt. Masnap bementem az iskolaba es kb ugyanugy nezett ki minden mint az almomban. Kihivtak a tablahoz es a tanar mar eleve ideges volt mert valami baja volt na es kiderult a hiany...durrr nagy pofon miutan rendesen el is hultem az osztalytarsaimmal egyutt. Talan a sorsunkat mi iranyitjuk, csak megfeledkezunk rola. ;)
2017. dec. 12. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!