S. O. S.! Mit jelenthetett ez az álom? Nagyon megijedtem!
Álmomban sötét, teliholdas éjszaka volt, viharral,sőt szinte már-már hurikánnal.Autóban utaztunk ,pont egy temető mellett haladtunk el , amikor megjelent a vihar..Az(amúgy csukott ablakon keresztül) valahogy pont a kezembe esett egy tenyérméretű koporsó..Pont beleillett a kezembe,mi haladtunk tovább az úton,egy sötét elhagyatott folyosókkal teli utcába értünk,ahol mondtam hogy "Menjünk vissza mert megszáll a szelleme"
Erre apukám:"Mi van,miről beszélsz?"
Én:"Itt egy koporsó a kezembe!"
-Milyen név van rajta?
Erre már nem emlékszem tisztán,de azt tudom,hogy "Gy"-vel kezdődött a vezetékneve és azt tudom,hogy Gábor volt a keresztneve... Ilyen monogrammú embert nem is ismerek..
Visszamentünk,és út közben emlékszem,letörtem a koporsó aljából egy kis darabot,és elkezdtem sírni,hogy "meg fog szállni emiatt a szelleme".. Visszaragasztottam és a temetőben egy hasonló nevű ember normál, valóságos méretű koporsójára tettem ezt a miniatűrt.Itt ért véget az álmom!
Ez az álom mit jelenthet????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!