Mit jelenthetett ez az álom?
Ritkán szoktam álmodni, de ma azt álmodtam, hogy verekedésbe kerültem és szájba vágtak, mármint hozzám vágtak valamit, de kitörött pár fogam. Belenéztem a naptárba és március volt, aztán eltelt félév és szeptemberbe elkezdett nőni vissza úgy, mint a cápáknak és a krokodiloknak (2 kedvenc állatom) mindenesetre érdekes volt.
Felébredtem 4 óra előtt pár perccel, aztán visszaaludtam és azt álmodtam utána, hogy rossz buszra szálltam fel. Szirmabesenyő fele szerettem volna menni, de a Mezőkövesdire szálltam fel.
Régi busz volt ráncajtós, trilex tárcsás és utánoztam a hangját, viszont ami érdekes volt, hogy fekete fehérbe láttam, nem színesbe.
Aztán felébredtem.
Inkább az első lenne a lényeges, hogy mi okból történhetett ez, amikor nem szoktam ilyenekre gondolni, meg igyekszem a balhékat, csetepatékat kerülni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
24f
Régebben volt valami kisiklásod, pl. vita, szerelmi ügy (verekedés). Most fél évre rá kezded túltenni magad rajta (fog visszanő).
Következő álom: valószínű az első magyarázata. Rossz társaságba keveredtél (rossz busz), ezért az életed kisiklott (Szirmabesenyő fele). Ez régen történt (régi busz). A dolog már nem aktuális túl vagy rajta (fekete-fehérben láttad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!