Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy volt egy teljesen ismeretlen szőke hajú lány az álmomban, és én a szeme láttára kétszer nagyon csúnyán elestem, majd ő kinevetett. Én feltápászkodtam és mondtam neki na most nevessen meg megverem, majd közeledtem felé és ütni akartam de nemtudtam. Ezt úgy kell érteni mintha az öklömmel megsimogttam volna az arcát. Ilyet többször álmodtam, hogy nemtudok ütni és nem tudok rájönni mit jelenthet.2017. nov. 29. 00:46
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és én is lány vagyok:)
2017. nov. 29. 00:47
3/4 anonim válasza:
A lány a női oldaladat szimbolizálja. (szőke) domináns, kihívó, dühítő, de szeretetre méltó, elfogadó vagy. Az önmagadhoz való viszony jelenik meg.
4/4 anonim válasza:
Az hogy nem tudtál ütni, az azért lehetett,mert elzsibbadt a kezed és kihatott az álmodban. Szerintem ez,hogy elestél, a szép lány pedig kinevetett, az azért lehetett,mert a tudatalattidban félsz hogy egy nálad jobb ember szeme előtt kudarcot fogsz vallani.. Ez afféle stressz szerintem. De nem vagyok benne biztos, nem vagyok profi ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!