Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Két kisgyerek volt, fogták egymás kezét, de mindkettőjüknek sajnos csak egy lába volt. Volt még egy kutya és egy macska is, nekik nem tudom, hogy 1 lábuk volt vagy 1 hiányzott. És ott voltak a lányok szülei, akik telefonon nyomkodtak gombokat, amiken számok voltak pontokkal felrajzolva, mint a dobókockán. A gomboktól függően volt megadva, hogy mikor ki jön előre. Az egész egy játék volt. Közben boldogan énekeltek.

Az egész olyan volt, mint egy felvétel, külső szemmel láttam.

Mielőtt épp hogy felébredtem volna, azelőtt álmodtam.

2017. nov. 27. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy könnyen befolyásolható a gondolataid iránya. Külső hatásra azonnal elkezdesz valamin gondolkodni ami kapcsolódik a tapasztalathoz. Nem tudod megtartani a gondolatmeneted. Ezt jelenti.
2017. nov. 27. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy meg kell tenned valamit, ami most tűnik fontosnak, de később meg fogod bánni, ha most játéknak fogod fel az egészet.
2017. nov. 27. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző két hozzászólással. Ha a belső szemeddel láttad volna és ébredés után álmodod, más lenne a helyzet...
2017. nov. 27. 23:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Az első választ összintén szólva nem nagyon értem :/
2017. nov. 28. 07:28
 5/8 anonim ***** válasza:
A két kisgyereket kérdezem, ők a lányok, akiknek a szülei a telefont nyomkodják? És akkor mi volt ha előre jött valaki csak ő énekelt, vagy táncolt? A két kisgyerek egyszerre mozgott, elengedték néha egymás kezét?
2017. nov. 29. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen. Azt hiszem csak a két kislány énekelt. Nem engedték el egymás kezét és egyszerre mozogtak. :)
2017. nov. 30. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A kisgyerekek téged szimbolizálnak. A kettősség az egyedüllétedet hangsúlyozza. A játék a te életedről szól. Távolról személed saját tragédiádat. Boldogan élsz a szüleiddel egyhangúan, egy kutyával és egy macskával. A sorsotokat a szüleid irányítják(telefon). Mindig más a fontosabb nekik.
2017. nov. 30. 18:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. dec. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!