A barátnőm sírva ébresztett fel engem azért mert azt álmodta hogy elrabolták és megerőszakolták őt. Azóta nem mer aludni sem és nagyon fél egyedül.1 hete álmodta ezt. Szerintetek elfogja felejteni? Nem tudom márt mivel nyugtassam őt.24 éves.
Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 19:27
21/25 Alain Delon válasza:
Azért nekem az is érdekes, hogy melletted álmodik ilyet. Minden rendben van köztetek?
22/25 A kérdező kommentje:
Minden rendben van a kapcsolatunkkal
2017. nov. 28. 14:28
23/25 A kérdező kommentje:
Nem akar menni pszichológushoz mit csinaljak?
2017. nov. 29. 09:11
24/25 anonim válasza:
Hát ha nem tudod elvontatni...akkor ne menjen el:(
de ha nem múlik ez el muszáj lesz vagy bele akar inkább bolondulni? Kimerítő lenne erre riadni mindig. Nem beszélve hogy az állandó félelem a depi legjobb forrása. Szóval nem kéne félvállról vennie ha komolyabb a baj... bízzunk benne hogy csak átmeneti.
Amúgy lehet tényleg valami eltemetett trauma érte gyerekkorában:(
25/25 A kérdező kommentje:
Altatóval alszik csak el
2017. nov. 29. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!