Az mit jelent ha mindig vízzel vagy gödörrel álmodok?
Van mikor autóval belemegyunk a Tiszába de egyszer apám kocsijával vele rosszba vagyok és van mikor papa régi trabantjával aki pedig meghalt imadtuk egymast. Ez visszatérő álom a másik pedig hogy folyton beleesek egy négyzet alaku gödörbe. Jelentenek vmit hogy így visszaternek evek óta ezek az álmok?
17/l
Attól függ, mit csinálsz vele és hogy érzed magad az álmodban. A víz a tudatalatti szimbóluma, biztonság, életbölcsesség.
A gödörnél fontos, hogy mekkora, milyen mély, ki tudod-e kerülni vagy átugrani, félsz-e hogy beleesel, tudod-e hogy mi van az alján. Ez azt mutatja hogy hogyan viszonyulsz az életedben egy aktuális problémához.
Előző vagyok, bocsi nem olvastam az apróbetűst.
Szerintem ez egy olyan helyzetre utal amivel kapcsolatban úgy érzed hogy nem tudsz továbblépni, belehajtotok a vízbe tehát úgy érzed ellehetetlenít téged ez a helyzet. Ez egy olyan helyzet amibe apud visz bele, vagy az ő befolyásának köszönhető vagy valamely apa típusú férfi akivel kapcsolatban olyan érzéseid vannak mint papáddal vagy apuddal.
Ezt gondolnám abból amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!