Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szabad jelentőséget tulajdonít...

Szabad jelentőséget tulajdonítani ennek az álomnak, vagy ez csak véletlen?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe már 4 éve szerelmes vagyok. Jóba vagyunk, de ő nem tudja, mit érzek iránta. Tegnap egy olyan álmom volt, hogy a legjobb barátnője azt mondja nekem, idézem: "Tetszel neki". Itt fel is ébredtem.
2017. nov. 17. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is, ilyen helyzetben vagyok, amiben Te. (Annyi különbséggel, hogy én lány vagyok).

Ez lehet egy megérzés, vagy annyira, akarod, hogy tetszél a lánynak, hogy, ezzel álmodsz.

(16/L)

2017. nov. 17. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért álmodtad ezt, mert neked tetszik a lány, és már 4 éve arra vágysz, hogy ő is így érezzen. Ezért mondta ezt álmodban (a barátnője). Ez teljesen logikus, más jelentése nincs, ne is képzeld bele.

Ha tenni akarsz valamit a dologért, akkor inkább mondd el a lánynak, hogy mit érzel. Álmodozással nem jutsz előbbre.

2017. nov. 17. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Használd fel a motivációt.
2017. nov. 18. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondoltál már, arra, hogy elhívd a lányt randizni?
2017. nov. 18. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Van barátja :(
2017. nov. 18. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, ez a pech!

Az álmod tényleg azt jelenti, hogy foglalkozol vele. De ha van barátja, inkább hagyd.

2017. nov. 26. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!