Szabad jelentőséget tulajdonítani ennek az álomnak, vagy ez csak véletlen?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe már 4 éve szerelmes vagyok. Jóba vagyunk, de ő nem tudja, mit érzek iránta. Tegnap egy olyan álmom volt, hogy a legjobb barátnője azt mondja nekem, idézem: "Tetszel neki". Itt fel is ébredtem.2017. nov. 17. 19:40
1/6 anonim válasza:
Én is, ilyen helyzetben vagyok, amiben Te. (Annyi különbséggel, hogy én lány vagyok).
Ez lehet egy megérzés, vagy annyira, akarod, hogy tetszél a lánynak, hogy, ezzel álmodsz.
(16/L)
2/6 anonim válasza:
Azért álmodtad ezt, mert neked tetszik a lány, és már 4 éve arra vágysz, hogy ő is így érezzen. Ezért mondta ezt álmodban (a barátnője). Ez teljesen logikus, más jelentése nincs, ne is képzeld bele.
Ha tenni akarsz valamit a dologért, akkor inkább mondd el a lánynak, hogy mit érzel. Álmodozással nem jutsz előbbre.
4/6 anonim válasza:
Gondoltál már, arra, hogy elhívd a lányt randizni?
5/6 A kérdező kommentje:
Van barátja :(
2017. nov. 18. 18:13
6/6 anonim válasza:
Na, ez a pech!
Az álmod tényleg azt jelenti, hogy foglalkozol vele. De ha van barátja, inkább hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!