Szerintetek lehet hogy megálmodok dolgokat, vagy csak a véletlen művei?
Sokszor volt már olyan, hogy megálmodtam az éjjel, hogy aznap mi fog történni. Mármint, nem pontosan, de jelképesen...mondok két példát, de több is volt.
Egyszer úgy aludtam el, hogy tudtam, hogy másnap a sulinkban sportnap lesz. Álmomban az iskolánkban voltam, és láttam az egyel alattunk lévő osztályban egy kupát. Másnap volt a sportnap, és az valóban az az osztály nyerte meg.
Legutóbb pedig az volt, hogy álmomban a karórámat nézve futottam, amikor a nyakamra szállt egy csomó darázs, és megcsíptek. Másnap, majdnem lekéstük a buszt, a buszon pedig megcsípte egy darázs a nővérem (a kezét).
Ezek szerintetek csak a véletlen művei lennének? Hisztek abban, hogy valaki meg tudja álmodni a másnap eseményeit? 15/L
Fontos kérdés:
Ezekre az álmaidra ébredés után, tehát az események megtörténte előtt emlékszel, vagy azok után, hogy már megálmodtad?
Ez segít objektíven eldönteni a kérdést. Ha ugyanis az első történik, akkor több ilyen eset után nincs az a matematikai valószínűség, aminek komoly szerepet lehetne szánni ebben.
Az álom egy sajátságos tudatállapot, melyben a saját kis asztrál világunkban tartózkodunk és amelyben a mindenkori lelki állapotunk tükröződik vissza. A mindenkori vágyaink, félelemeink, traumáink törnek a felszínre, hogy azok így megoldódjanak és a lelkünk megnyugodjon. A legtöbb álmunk ezért történik és ennek megfelelően keresendők a jelentésük is.
Kisebb részben azonban előfordul, hogy kilépve a saját kis asztrál világunkból, belepillanthatunk az idő energiafolyamába. Láthatunk képeket a múltból illetve a lehetséges jövőből.
A lehetséges jövő ugyanis már létezik a mindenkori jelenben is. Egyes pontjai determináltabbak, tehát már a leszületésünk előtt eltervezettek, megírtak, ám számos pontjai képlékenyebbek és a mindenkori jelenben hozott döntéseink alapján folyamatosan változnak, változhatnak. S ebből vagy képes olykor információkat lehozni, esetenként ugyan szimbolikus, de azért érthető formában.
Nem túl gyakori, de nem is túl ritka jelenség. De nem a véletlen műve, valóban a jövőbe látsz alkalmanként, álmaidban.
Hiszek az ilyesmiben: szerintem valóban vannak olyan egyének, akik annyira rá tudnak hangolódni az élet-, a környezete rezgésére, hogy megéreznek dolgokat. Picit hasonló vagyok:
Ritkán álmodom, de ha igen, akkor az álmot követő 1-2 héten belül szinte mindig történik velem valami (általában rossz). Ezek figyelmeztető álmok, de nem tudom kötni az adott eseményhez, csak azt tudom, hogy lesz valami.
Próbáld fejleszteni, mert értékes tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!