Ez az álom vajon mit jelenthet?
Azt álmodtam az este,hogy,na:AZ elején az iskolában voltam tesiórán,kötelet kellett mászni,de nekem pisilni kellett,kértem tanárúrtól kulcsot az öltözőhöz,de mikor be akartam menni az nyitva volt és ott füveztem a kicsivel nagyobbak,túl sokan voltak így nem bírtam pisilni,én ilyen vagyok,ha sokan vannak valahogy nem jön.
Utána másik WC-t kerestem és valaki úgy nyakon vágott hogy lefejeltem majdnem a radiátort,kimentem a hátsó parkolóba,(a helyet ahol voltam a parkolót az álmom kreálta),na szóval ott voltam és pisiltem,az igazgató kijött hogy miért pisilem le a kocsiját és ordibált velem,valójában nekünk igazgató nő van de az álmomban egy férfi volt az igazgató,túl lassan jött a pisi és ő szaladt oda hozzám hogy megverjen,de aztán lenyugtattam mondtam neki hogy adjon törlőkendőt,letöröltem és beszólogatott,én meg úgy visszaszóltam hogy elcsendesedett ,azután egyik barátomnál találtam magam és mondták ,ha lenne egy 3.motor mehetnénk valahova,én mondtam ,hogy éppen most kapok egyet (a valóságban pénzünk sincsen rá),és mentem ahhoz akitől veszem a motort,el is hoztam,megyek vele ,nem is volt rossz,és hirtelen egy biciklivé változott,abból is a leggagyibb mountain bike-á , szét akart esni a váltó,ki akart esni alólam a kerék,nagyon lassú is volt,de odaértem haveromékhoz,és egy csomo cigany akart megverni még a biciklin ülök,nem hagytam ,lerúgtam őket,aztán odaértem haveromékhoz és elestem a biciklivel,ami motor lenne,de így is szét volt esve,és azt mondták,na menjünk,ők ketten Yamaha TZR 50, Aprilla RS 50,ilyennek mentek ,nekem meg egy törött ocska biciklivel kellett volna menni, elegem lett , mondtam menjetek ,én meg ott maradtam a földön simogattam egy kiscicát.
Ez az álom jelenthet valamit?
Komolyan kérdezem!
14/F :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!