Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? Többi lent

Mit jelent ez az álom? Többi lent

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy nőbe,elmondtam neki,de ő továbbra is ugyanúgy viselkedik velem (lenge ruhákban jár előttem,kétértelműen beszél,programokat szervez,stb).

Azt álmodtam vele,hogy táncolni akartam felkérni,de egy pasi megelőzött. Ő viszont megfogta a kezem,s húzott magával. Velem akart táncolni. Sorosan hozzámbújt,annyir jó volt közel érezni magamhoz..aztán tánc végén megpusziltam a nyakát,de nem reagált,elment. Én leültem,majd visszajött odahajolt hozzám,s 3 puszit lehelt a nyakamra,aztán rámhajtotta a fejét,s beszélgettünk.

Aztán kirándulni mentünk..egy erdős rész volt,de nagyon kacskaringós. Út nem volt,csak egy folyó folyt ott. Az volt a kedvenc folyója. Bele akart menni,mondtam,h oké. Ő ment elől és utána. Azt hitte csak mi ketten vagyunk,majd megjelent egy pasas,s aztan mégtöbb. Ő kiszaladt,s magára vett egy törölközőt,mert felül meztelen volt. (Nekem csak a férfiak jelenléte után tűnt fel igazából,hogy ő felül meztelen).

Aztán már egy strandon voltam. Ő az ex-pasijával volt ott (a valóságban nemrég szakítottak,de lehet békülés lesz),én mikor megláttam el akartam tünni,s mentem is. Majd egy szobába kerültem ahol valami vörós sárkányok dobigáltak üveggolyókkal..nagyon fura volt..

2017. nov. 3. 06:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Az álmodból egyedül a sárkányok jelentenek valamit, a többit az tudatalattid kreálta. Fenyegető lény, őriz valamit amire neked szükséged van, ez esetben a nő szerelmét.
2017. nov. 3. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!