Nálatok is folytatódik az álom, ha visszaalszotok?
Figyelt kérdés
Nálam gyakran előfordul. Épp álmodok valamit, de közben felébredek. Visszaalszok, és általában folytatódik az álom, ott ahol abbahagytam, vagy egy kis időbeli ugrással. Van hogy csak emiatt szoktam visszaaludni, ha mondjuk fel kéne már kelni, de épp valami nagyon jót álmodok, inkább alszok még egy kicsit, hogy folytathassam. :)2017. nov. 3. 01:28
1/2 anonim válasza:
Ez nagyon ritka. Általában az emberek nem szoknak emlékezni az álmukra, csak ha mélyen megérinti őket. De ilyenkor is csak rövid részlet. De nincs baj veled, ha az életviteledet nem ez uralja.
2/2 anonim válasza:
Nálam is szokott gyakran lenni ez.. de az a legidegesítőbb ha felkelek az álom közepén és nem tudom befejezni mert már fel kell kelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!