Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy hatalmas épületben vagyok, fontos dolgom van, el kellett jutnom valakihez, kerestem mindenáron, de folyton eltévedtem, majd akadályokba ütköztem.üveg lépcsők voltak mindenhol egy teremben, csak lógtak a mennyezetről,azokon próbáltam lejutni, iszonyatosan féltem, nem adott biztonságot, de valahogy leértem és a fogaim elkezdtek mozogni..egyszer csak egy majd 9-10 kihulott minden véres volt, a tükörben nézegettem hogy mennyire látszik.A fogaim szorongatva a kezeim is elkezdtek vérezni majd megtaláltam az illetőt de elkéstem, magyarázkodtam de a végén nem volt semmi gond.

2017. okt. 30. 20:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Na erre szoktam mondani hogy csak álom xd nincs egyértelmü jellentése sem értelme xd.
2017. okt. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!