Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam hogy a párom-bará...

Azt álmodtam hogy a párom-barátom öngyilkosságot követ el, mit jelent?

Figyelt kérdés

Összevesztünk.. Szakítottunk.. Ő próbált utána beszékni velem hogy ujra összejöjjünk.. Én elküldtem.. Nemtudom.hogy miért pedig én is vele akartam lenni.. Aztán amikor ment hazafele kocsival irt egy levelet és öngyilkosság céljából egy fának ütközött.. De addigra én már kerestem hogy mégis szeretnék vele lenni, kezdjük ujra stb. Aztán amikor megtudtam hogy meghalt, nem akartam elhinni, ilyen nincs.. Nem tudtam felfogni.. Nem tudtam elfogadnu..Persze sírtam álmomban (a valóságban is) teljesen magam alá kerűltem stb stb. Depressziós lettem. Nem akrtam nélküle élni és utána akartam menni.. Aztán addig sírtam míg majdnem bele nem haltam.. Olyanokat mondogattam magamba hogy nem ez nem lehet hogy ő nincs.. Ha legalább élne akkor ujra tudnánk kezdeni.. Nem.. Biztosan nem halt meg.. Nem történhet meg.. Stb..

És akkor ébredtem fel.. Persze már mindent összesírtam.. És még fél órán keresztűl remegtem és próbáltam magammal felfogattatni hogy ez csak egy álom volt.. Ő él.. És nincs semmi baja.. Aztán persze neki is irtam hogy mi történt.. De kb 2-3 órán keresztűl sírtam, nagyon nagy hatással lett rám..

Ez mit jelenthet?

Privátba elküldöm az eredetileg, barátomnak az akkor leirt üzenetet ha kéri valaki

#halál #álom #kapcsolat #ömgyilkosdág
2017. okt. 29. 20:51
 1/3 anonim válasza:
100%

Szia. Szerintem nem kell aggódnod, mert mindenkinek vannak ilyen kaliberű álmai. Saját tapasztalatból mondom, hogy az ember sokszor álmodik egy szerettével kapcsolatban valami szörnyűséget, de legtöbbször csak azért, mert annyira félti, szereti, nem akarja elveszíteni. Álmodtam már azt, hogy meghalt az akkori barátom, és én is sírva ébredtem fel, de végülis még csak baleset sem történt vele az utána lévő rövid időintervallumban, és úgy tudom, azóta sem. Mások is beszámoltak hasonló esetről, és nem történt gond a párjukkal. Szerintem csak a tudatalattid műveli ezt, nem hiszem, hogy bármilyen jelentéssel bír a dolog.

Esetleg sokat veszekedtek a pároddal? Az ember rendszerint lefekvés előtt gondolkodik sokat, és én rendszerint hasonlóakat álmodok, mint amiken gondolkoztam, mielőtt elaludtam. Ha sokat veszekedtek, problémáitok vannak, és ezen járt a fejed egész nap, meg már este is, akkor az agyad meg tovább kreálta a dolgot, és így lett belőle rémálom. Ne hagyd, hogy ez uraljon téged. :)

2017. okt. 29. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Csak egy kiba*szott álom volt...
2017. okt. 30. 00:15
 3/3 anonim válasza:

Nem akarom alád adni a lovat,de az álmok nagy többsége valóra válik ha a realitás földi mércéjén van.Néha-néha napközben beugrik nekem ,hogy milyen "Dezsavű" érzésem támad.Ekkor jut eszembe,hogy ezt valamikor álmodtam már.

Ne aggódj,ne stresszelj miatta.

2017. nov. 2. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!