Azt álmodtam, hogy öngyilkosságot próbáltam elkövetni, de nem sikerült. Mit jelent?
Segítségeteket szeretném kérni egy álmom megfejtésében. Azt álmodtam, hogy öngyilkosságot próbáltam meg, de nem sikerült. Mit jelent?
Mostanában rengeteg a problémám, de nem fordult meg a fejemben az öngyilkosság gondolata.
Valamiért keresett a rendőrség, de tudtam, hogy ártatlan vagyok, és kiugrottam egy ablakon. Jah és szerepelt benne a legjobb barátnőm is, aki előtte próbált róla lebeszélni.
Ötlet?
Nekem már egézs nap ezen agyalok...
Nincs ezzel az álommal semmi probléma: a félelmeidtől való menekülést szimbolizálja, és azt üzeni, hogy nézz szembe azokkal a problémákkal, amiket megpróbálsz elnyomni magadban.
Hasonló álmom volt nemrég nekem is, nekem erre ezt mondták. Úgy értve nálam annyiban volt már a helyzet, hogy nekem az egész szubkultúrámat elkezdték hatóságilag üldözni, de kb. holokauszt-szerűen: gettókkal, haláltáborral. Végignéztem, ahogy agyonlövik egy ismerősöm, aztán menekültem a barátaimmal, amikor hátulról eltalált egy golyó... Nem tudom, végül meghaltam-e, mert felébredtem. :P
Mindenesetre ez engem is elgondolkodtatott, úgyhogy megkérdeztem pszichológus ismerősömet, aki ebből a témából szakdolgozott. Ő említette a fenti lehetőséget... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!