Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vagyok a lányom álmaiban...

Miért vagyok a lányom álmaiban gonosz?

Figyelt kérdés
11 éves a lányom, mindig elmeséli az álmait nekem, nagyon gyakran szerepelek az álmaiban de mindig gonosz, utálatos vagyok bennük és nem törődöm vele.A valóságban jó és szoros a kapcsolatunk.Mit jelenthet ez?
2017. okt. 17. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Frusztracioi lehetnek, vagy megfelesi kenyszer, az érzés csak a valodi az álmilokban, a hozzájuk tarsitott képi megjelenés nem.

Szoval mindegy álmában kitől tart, a valoság, hogy tart valamitől, akár csak tudatalatt is

2017. okt. 17. 21:27
 2/3 anonim válasza:
72%
Nyugalom, valószínűleg nem rólad szólnak az álmai, annak ellenére sem, hogy alakként te jelensz meg bennük, de legalábbis nem a kapcsolatotok minőségét jelzi! Az álmokat nehéz értelmezni, általában a tudattalan gondolatok és elemek jelennek meg benne, a szereplők gyakran magát az álmodót vagy az álmodó egy részét képviselik. Konkrétat nem tudok mondani, az is lehet, hogy a kislányodnak rossz tapasztalati vannak, amit azért vetített beléd, mert te állsz hozzá a legközelebb. Ha nagyon aggódsz miatta, beszélgess vele, bántja-e mostanában valami.
2017. okt. 17. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
Hogy amikor valamit nagyon akar ès te nemet mondasz neki (tegyük fel) akkor nagyon rosszul èrzi magát ès nagy gonosznak làt. Lehet csak egy pillanatig de elèg nagy èrzelmi töltettel az a pillanat bőven elèg.
2017. okt. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!