Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Ebben az évben kezdtem a kilencediket, és nem sokkal a gólyatábor után a suliról álmodtam. A suli építkezés alatt állt, minden teljesen más volt. Aztán találkoztam egy sráccal. Mikor felébredtem, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán pár hete mentem a folyosón, és szembe találkoztam a sráccal, aki álmomban is megjelent. Mit jelent olyan emberrel álmodni, aki valós személy, mégsem találkoztunk vele spha?

#álom #álomfejtés #személyekkel álmodni
2017. okt. 5. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Az agyad csakis olyan emberi arcot tud felidézni az álmaidban,amit valaha akár egy másodpercre is,de már láttál. Lehet elfelejtetted vagy csak egy pillantás volt,de nem vagy képes egy olyan arcot kreálni az álmodban,amit még sosem láttál.
2017. okt. 5. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Én olvastam már olyanról is, hogy képesek vagyunk új arcokat is "alkotni" álmunkban. De igazad lehet ☺
2017. okt. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!