Álmomban a szobám mindig nyomasztó hely, miért?
Sziasztok
2 vagy 3 álmomra emlékszem ahol a szobámban voltam (nem igazán hasonlított, az egyikben teljesen máshogy nézett ki, de tudtam hogy az a szobám) és mindig nagyon nyomasztó volt, de nem tudtam megmagyarázni hogy miért.
Úgy érzem hogy kell rá legyen valami magyarázat, mert ahányszor ott vagyok álmomban mindig rosszul érzem magam.
Biztosan van ra ok. Igy messzirol nem konnyu megmondani hogy mi lehet a baj. Tudni kellene hogy kik laknak veled, milyen a viszonyotok, te mivel foglalkozol mikor a szobadban egyedul vagy, milyen ember vagy, milyen gondolataid vannak? Mert ha tobnyire negativ dolgok tortennek, vagy csak szeretetlenseg van, illetve neked gyakran vannak sotet gondolataid, akkor lehet a szobad egy nagyon negativ hely. Persze kapcsolodhat az elozo lakohoz is, hiszen nem tudjuk mi tortent ott evekkel ezelott.
A megoldas az hogy toltsd meg az eletedet (es ezzel egyutt a szobadat) amennyire lehet pozitiv energiaval. Legyenek szep nemes gondolataid, meditalj, hallgass nyugtato kellemes zenet, egess fustoloket, es kerulj minden negativ energiat. Elobb-utobb meg tudod tolteni a szobadat a te pozitiv energiaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!