Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha ébren vagyok, miért ugrik...

Ha ébren vagyok, miért ugrik be baleseti kép előttem?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még balesetem és soha nem láttam még ilyen fajta balesetet.

Ébren vagyok, és valamit csinálok, mikor mit, és hirtelen beugrik egy kép, sötét van éjszaka, és 2 autó egymásbament és a rendőrség helyszínel. Piros és kék fény minden a rendőrautók lámpafénye miatt.

Miért ugrik be ilyen kép?

Egy pszichológus is írhatna privátba, illetve itt is várom a válaszokat. Segítsetek!

2017. szept. 27. 22:08
 1/3 thoomas26 ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akik hasonló észleléseket tesznek, mint te. A legtöbbször a lehetséges jövőből vagy az előző életből származó képek ezek, melyek valamiért fontosak, üzenet értékűek számodra. Megijedned semmiképpen sem kell tőle, s idővel minden bizonnyal megérted az okát is. (Ha bővebben is érdekel, írj privátot.)
2017. szept. 28. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Deja-vu egy formája. Ezért hívsz képnek egy több órás jelenetet, még ha lényegtelen dolgok nem is manifesztálódnak képi formába mint ahogyan az ismert is deja-vuknál. Ugye információ végtelen sebességű megérkezése.

Írhatsz ha szeretnék, de értelmetlen. Így vagy úgy de valamiért van ez s ahigy leírtad, kizárnám, csak random halu. Inkább jelelnek neked, vagy tényleg megtörténik majd valahol s idővel dolgod lesz ezzel. Nem számít.

2017. szept. 28. 15:54
 3/3 phoenixgirl válasza:
Ilyen nálam is volt. Kisebb baleset, mindig azt láttam, hogy legurulok egy lépcsőn. Aztán bekövetkezett, csak a busz lépcsőjéről estem le. Nagyon megütöttem magam.Régi típusú busz volt, amin még 3 nagy lépcső volt. Ezentúl jobban figyelek majd az ilyen jelekre, az biztos.
2017. szept. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!