Medvékkel álmodtam ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Emlékszem pontos részleteire az álmomból, ami a leginkább megmaradt, hogy ahol a nagymamám lakik panelben van egy játszótér, én oda sokat jártam gyerekként játszani. Mostanság eléggé rosszban vagyunk mamámmal, és sok gond van az életemben. Tehát az álom, ott voltam fent a lépcsőházban, és lenéztem a játszótérre, ahol két medve jelent meg. Az egyik medve óriási volt, de leginkább azért tűnt annak, meg a karmai nagyon hosszúak voltak, olyan volt, mintha legalább a 3x-sa lenne egy átlagos medve karmának, a másik medve olyan átlagosabb medvének tűnt, kicsit kisebbnek is tűnt a másikhoz képest, ami egyébként fehér színű lehetett ha jól emlékszem. A barnás színű kisebb medve és a nagy karommal rendelkező medve egymásnak támadt, és nagyjából ennyi amire tisztán emlékszem.2017. szept. 25. 09:46
1/3 anonim válasza:
Maci Laci és Bubu :D kosár nem volt valamelyiknél tele kajával ?
2/3 anonim válasza:
Az okkult tanítványság szintjén az asztráltest, mint tudatos átlépési zóna szerepel, mert csak egy letisztult, átvilágított asztráltest válhat a mentális Én uralom-átvételének eszközévé.
3/3 anonim válasza:
Jobb, mintha a medvék álmodnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!