Hogyan tudnék tudatosan álmodni WILD technikával alvási periódus nélül?
Figyelt kérdés
Abba a szerencsés helyzetbe vagyok, hogy ahányszor csak próbáltam a módszert, miszerinte éjjel felkelek, majd 30 perc után tudatosságomat megőrizve álomba kerülök eddig mindig sikerült. Volt már paralizisem is, ami(bizonyára mert nagyoin felkészültem rá) egyáltalán nem volt félelmetes. Na de suliba járok, s nagyon fáradt lennék, ha minden éjjel 4 kor fel kellene keljek tudatos álmodni. Hogyan lehetne ezt a technikát alkalmazni, este lefekvéskor is?2017. szept. 18. 20:06
1/2 anonim válasza:
Én nem vagyok képes a fent említett módszert alkalmazva tudatosan álmodni. Az én módszerem egy kicsit kiszámíthatatlanabb. A lényeg, hogy egész nap emlékeztesd magad a tudatos álmodásra, mindig ellenőrizd, hogy ébren vagy-e. Konkrétan streszessé teszem magam, berögződik az elmémbe, így álmodás közben eszembe jut, és tudatossá válok. Ennek az a hátránya, hogy akkor is megtörténik, ha nem akarom, de ha nem voglalkozom a ténnyel, hogy ez álom, akkor ismét elveszítem a tudatosságom.
2/2 A kérdező kommentje:
Ismerem a technikadat, aval tanultam meg tudatosan almodni, de ez nem valasz. Tobb mint egy honapig csinaltam azt es csak parszor sikerult. Persze fejlesztheto, de nagyon meguntam. Az en technikammal akkor almodsz tudatosan amikor csak szeretnel. Ezert szeretnem tudni hogy este hogyan lehet mehcsinalni.
2017. szept. 19. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!